Stjepan Mesić počasni građanin Prištine

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Stjepan Mesić počasni građanin Prištine

Postaj  Admin on sri pro 30, 2009 3:50 pm

Konačno, braćo i sestre Hrvati, naš predsjednik je i u inozemstvu dobio poštivanje kakvo i dolikuje. Premda je riječ o simboličnom činu, posebno imponira to što su priznanje dali Albanci, naši prijatelji i savjeznici. Za razliku od bijednih zemalja poput Rusije ili Španjolske koje ne poštivaju nas i naše lidere, Kosovari su dokazali da su nam jedini pravi prijatelji, uz Crnu Goru naravno.

Prema izjavi hrvatskog ambasadora u Prištini Zlatka Kramarića protokol Mesićeve posete nije do kraja definiran. „Za sada je sigurno da će nastupiti u kosovskom parlamentu, da će posjetiti Janjevo i da će od predsjednika Kosova, kao jedan od najvećih prijatelja, dobiti jedno od najviših odlikovanja”, kaže Kramarić. Neslužbeno se pronosi da to može biti samo – „heroj Kosova”.

Admin
Admin

Broj postova: 4

Korisnički profil http://lijepanasa.forumotion.com

[Vrh] Go down

Re: Stjepan Mesić počasni građanin Prištine

Postaj  Milo_Djukanovic on sub sij 02, 2010 10:05 pm

Poštovani admine,

Od srca Vi čestitam Novu dvije hiljaditu i desjetu godinu. Narod Hrvatske u nama uvijek može računati na saveznike, a drago mi je da i vi, baš kao i mi, održavate dobre i bilateralne odnose sa Republikom Kosovom.
To odlikovanje je velika počast za narod Hrvatske, nadam se da ćemo i mi biti počastvovani nekim takvim priznanjem.

Milo_Djukanovic

Broj postova: 2

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics